Friske medarbeidere

Interiør

For kontormedarbeider står skrivebordet sentralt, hvor de fleste produktive timene vil tilbringes. Her blir hev- og senkemuligheter viktig. Andre ganger foregår arbeidet i mindre grupper, hvor puffer/paller gjør nytten sammen i kombinasjon med bord eller benker. Sammen med belysning og støydemping kan man avgrense skrivebordet og skape private soner med optimal arbeidsbelysning, samtidig som man får gode og ergonomiske tilpassede stå- og sittestillinger.

Beklager, men vi fant ingen produkter

Under bordet

Hvordan er gulvet på arbeidsbordet? Foretrekker de ansatte stå mye? Et godt underlag kan gjøre underverker. Felles for mange arbeidssteder er harde gulv, noe kroppen i utgangspunktet ikke er bygd for å stå på. Matter og fothvilere virker både dempende og avslappende for føttene. Våre ståbrett er også av et mykt materiale, men har en tilleggsfunksjon i at de er avbøyde, slik at kroppen ikke står statisk, men balanserer.

Beklager, men vi fant ingen produkter

På bordet

En god arbeidsstasjon blir komplett med produkter som er ergonomisk tilpasset forskjellige arbeidssituasjoner. En god mus gjør f.eks. at man kan arbeide med hånden i en naturlig stilling, og håndstøtter og tilpassede tastatur gjør at man minimerer belastninger. Slik unngår man unødig sykefravær og skader som kan oppstå ved statiske arbeidsstillinger.

Beklager, men vi fant ingen produkter

VANN

Foruten å skape et naturlig pause- og samlingspunkt hvor man kan avveksle fra det vanlige arbeidet, er en god vannkilde en udiskutabel fordel for alle ansatte. En godt tilgjengelig vanndispenser gir leskende, kaldt vann som holder hodet i gang og kroppen hydrert. Da fungerer alle mennesker bedre. I tillegg har vi krus, begre og flasker som gjør vannkjøleren til et kjærkomment, men effektivt knutepunkt.

Beklager, men vi fant ingen produkter

Kildesortering

God avfallshåndtering er ikke bare miljøvennlig, men en god hygienefaktor på kontoret. En god ordning for kildesortering gjør det praktisk kvitte seg med avfall og skaper ryddige, oversiktlige arbeidsbord. Et ryddig, miljøvennlig kontor gir rett og slett mindre visuell støy, lukt og begrenser avfallsmengder. Våre produkter hjelper deg holde kontoret ryddig.

Beklager, men vi fant ingen produkter

Anbefalte saker:

Artikler

Til våre samarbeidspartnere

Verden er i en krevende situasjon, og det ...
Hjemmekontor fra Osnes

Alt til hjemmekontoret

I disse dager er det stadig flere som ...
Img 0835

Bli kjent med Inventum Narvik Kontorsenter

Inventum Narvik Kontorsenter ble etablert i oktober 2016. ...
Savo Skisse Cover

Inventumkatalogen 2019/2020

Se hele katalogen her - nå med linker ...